2014-01-06 09:04:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Váratlan pénzre tehet szert

Napi horoszkóp január 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon legalábbis megfordul a fejében, hogy munkát kellene változtatnia. De lehet, hogy már tesz is ez irányban lépéseket, sőt akár az is, hogy épp a mai napon kezd egy új helyen. Jó nap ez a kezdetekre! Lelkesülten indulhat neki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Önnel igazán könnyű kijönni: békés természetével nincs az az ember, akit ne tudna levenni a lábáról. A társa talán ezt nem értékeli eléggé, de a kollégái, beosztottai, és üzleti partnerei biztosan. A mai napon még valami extra dicséretet is kaphat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma valami furcsa dologra vetemedik, amivel meglepi a környezetét. A konzervatívabbak ellenállását is kivívhatja e tettével, de lesznek azért olyanok is, akik lelkesedni fognak önért. A lényeg, hogy valamit teremteni akar.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Lazítson! Ne feledje, akkor lesz igazán felszabadult és boldog, ha a gondjait megoldja. Ehhez azonban tisztán és nyugodtan kell gondolkodnia. Keressen egy nyugodt órát és gondolja át mit és hogyan tehet azért, hogy felhőtlenné váljanak napjai!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma megfontoltnak kell lennie minden, a munkahelyével kapcsolatos kérdésben. Ha változtatni akar, nagyon alaposan meg kell vizsgálnia a lehetőségeket. Semmiképpen ne döntsön dühből! Ne mondjon ma még se igent, se nemet senkinek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon optimistán szemléli az életét, most mindent rózsaszínben lát. Szerencsés, hogy a komor téli hangulatokon így úrrá tud lenni. Ég önben most valami belső tűz, ami ragyogóbbá varázsol ön körül mindent. Szeretni fogják!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha valamilyen üzleti vállalkozásba szeretne fogni, alaposan gondolja meg, mennyit fektet bele. Bármit is tesz most, annak erős hatása lehet a jövőjére akár pozitív, akár negatív értelemben. Legyen bátor, de mégis óvatos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Váratlan pénzre tehet szert, ami segítségével átalakíthatja eddigi terveit. Most végre felújíthatja a házát, vagy új autóra költhet. Tartson fontossági sorrendet: azzal kezdje, ami a leggyengébb láncszem a háza táján! A luxus ráér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre olyasmire kaphat megbízást, amit igazán szívből és örömmel végez. Ön csak akkor tud hosszú távon elviselni egy munkát, ha az puszta robotnál többet jelent, tán még önmegvalósítást is. Az emberi kapcsolatok is fontosak önnek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon új oldaláról mutatkozhat be a munkahelyén. A kollégái meg is lepődnek, mennyivel barátságosabb és kezdeményezőbb lett tavaly óta. Jól teszi, ha jót tesz: ön is egészen máshogy fogja érezni magát a bőrében ettől.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön kifejezetten szereti a harcot, s keresi is. Ma is már felpaprikázott hangulatban megy be a munkahelyére, és mindjárt találhat is okot arra, hogy valakibe belekössön. Ha legalább humorral teszi, még jól is elsülhet a dolog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy érezheti ma, hogy a társ, akit választott, méltatlan önhöz. Meg kell azonban vizsgálnia, vajon nem mások véleménye hatott-e így önre, hogy ezt gondolja? A külső megítélők nem láthatják azt, amit csak ön. Hallgasson a szívére!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: